Kampioenen !!

team medemblik

Op Zondag 24 April is het team van Medemblik kampioen geworden van de 2e klasse in de NMTL. Het team welke bestaat uit de spelers Levi Koeleveld, Ronald de Best, Wesley Florijn, Nico Laan en Emiel Peerdeman had op het begin van de laatste speeldag een voorsprong van 3 punten op de nummer 2. Het kampioenschap was dus alles behalve zeker en er moest dus veel gewonnen worden.

Ondanks dat het team van Medemblik niet zijn beste speeldag van de league had was het toch ruim voldoende om het kampioenschap binnen te halen. Medemblik won 3 van zijn 7 wedstrijden maar omdat het team een hoog overall pinfall hadden kregen ze ook daar nog eens 14 punten voor.

Uiteindelijke top 3 :

1. Medemblik (107 punten, 26423 tpf)
2. Almere (100 punten, 25739 tpf)
3. Heerhugowaard2 (99 punten, 25965 tpf)

Medemblik is volgend seizoen actief in de 1e klasse van de NMTL. Succes!