Wij zoeken sponsoren !

sponsors_20gezocht

We zijn druk bezig met de voorbereidingen van het Lentetoernooi, welke zal worden gehouden van 1 t/m 3 april 2016, de begroting is ingediend bij het NBF, nu is het wachten op een toernooinummer. Doordat het lentetoernooi vorig jaar niet is doorgegaan en we wel willen dat het toernooi dit jaar wel slaagt, hebben we een aantal dingen veranderd. De grootste verandering is dat het geen TRIO toernooi wordt maar een DUO toernooi.

We zoeken nog sponsoren als iemand ons toernooi wilt sponseren d.m.v. een bedrag (of goederen voor de loterij), dan kunt u contact opnemen met : lentetoernooi@bowlenmedemblik.nl of een van de bestuursleden aanspreken.
De goederen kunnen afgeleverd worden bij de bowling, vermeld wel eventjes uw (bedrijfs)naam zodat we u kunnen bedanken.

Daarnaast heeft het bestuur weer een attentie geregeld om uit te delen aan de leden. Wat het is gaan we nog niet verklappen, maar tussen nu en 3 weken zullen jullie het vanzelf zien.

Doordat de agenda’s bij iedereen vol beginnen te lopen zijn wij ook druk bezig met de planning en het maken van de verenigingskampioenschappen. Voor de jeugd worden deze gehouden op 10 januari 2016 en voor de volwassenen wordt deze gehouden in het weekend van 15 t/m 17 januari 2016. In december zullen we julie hierover meer informeren.

Het wisselen van Systeem van Europees naar Amerikaans is op de Maandag en Dinsdag niet goed bevallen vandaar dat we weer op de oude Europese manier zijn gaan spelen.